Friday, August 20, 2010

George Copos, noul Hagi al campionatului

Noul, dar si vechiul, Hagi Tudose. In ultimul articol de pe blogul sau, le bate obrazul suporterilor pentru amenda de 10 000 de lei de la meciul cu Dinamo.

Si nu numai ca le bate obrazul, dar ii loveste unde ii doare mai tare:
"Ma intreb: asta ii lipsea Rapidului acum, sa platească o amendă de 10 000 lei ? Este momentul potrivit pentru aruncarea cu banii pe fereastra? Vorbesc, spre exemplu, de bani care ar putea fi folositi la transferurile cerute de voi cu insistenta."

Dupa un scurt calcul la cursul de azi, 10 000 lei = 2 363.84 euro. Si nu pot sa nu ma intreb si eu la randul meu: pai un atacant de 2 300 de euro ii lipsea Rapidului acum? Nu il au pe Raduta la aproximativ 3 000 de euro? Oricum, lucrurile sunt clare. Scouterii plecati prin satele din Congo, Liberia, Zimbabwe, Solomon Islands si Somalia (n.r. - pentru cei fara cultura generala, acestea sunt primele 5 tari din lume din punct de vedere economic) cred ca au fost chemati inapoi la Bucuresti.

Totusi, problema de baza ramane si omul de afaceri insista: "Acum, noi, „Cei Rai”, trebuie să punem Clubul sa plateasca pentru o vina care nu ii apartine. Ce ar trebui sa facem? Ce parere aveti, de unde luam bani ca sa acoperim aceasta sancţiune?"
Pai uite nea George, iti vand eu un pont. Ai putea sa-i iei de la Loterie, umbla vorba ca te pricepi.

No comments:

Post a Comment