Sunday, July 4, 2010

Reteta ghiveci

  • Ingrediente : 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 100g varza, 1 conopida mica, 100g fasole verde, 100g mazare boabe, 2 ardei grasi sau gogosari, 1 vanata, 2 cartofi, 1 dovlecel, 3-4 rosii mari, patrunjel verde, 200g ulei, sare.






  • Preparare: Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind morcovul, varza, patrunjelul, fasolea, mazarea si celelalte legume, intercalate cu verdeata, sarea necesara si deasupra rosiile. Se adauga la urma putina apa calduta. Cratita se acopera cu capac si se da la cuptor, lasind sa scada la foc potrivit. In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar se misca cratita.
    Preluat de pe gustos.ro.


    Cam asta e ideea si cu blogul asta.

No comments:

Post a Comment