Wednesday, July 21, 2010

The Cranberries: fusera, cantara frumos si se dusera

Ieri cantara in Bucuresti cei de la The Cranberries. Si fu frumos. Gata, am terminat cu perfectul asta simplu ca tampesc.



Nu o sa insist prea mult pe partea de spectacol pentru ca nu imi place. Sa nu se inteleaga ca show-ul nu a fost ok, dar la un concert mi se pare mai important cantatul in sine. Si muzica la Cranberries... Muzica a fost dementiala. Cam o ora si jumatate de melodii vechi, melodii de pe albumele solo ale lui Dolores si niste proiecte noi ale trupei din cate am inteles. Oricum, au predominat melodiile vechi.

Publicul a fost la inaltime, vedeta serii fiind o fetita de cativa anisori din primele randuri, cu care Dolores (si ea mama a 3+1 copilasi) a interactionat de cateva ori. Ma rog, micuta nu cred ca a inteles mare lucru acum, dar ii vor povesti cu siguranta parintii cand va mai creste un pic.

Au promis ca se vor intoarce si la anul. Nu stiu daca o vor face chiar asa curand, dar sper totusi sa revina in urmatorii ani. Deocamdata felicitari pentru prestatia de aseara pentru toata formatia, cu un bonus pentru Dolores, a carei voce suna fantastic.

Nu pot incheia fara a-i mentiona si pe cei care au cantat in deschidere, The Amsterdams, si care s-au achitat foarte bine de aceasta sarcina.

No comments:

Post a Comment