Tuesday, July 20, 2010

Inutilitati publice

In conditiile in care ne vaitam ca nu sunt bani, trebuie reduse cheltuielile, avem nevoie disperata de bani de la FMI, pensiile papa banii de investitii etc etc, in Bucuresti apar tot felul de chestii inutile destinate, cica, sigurantei rutiere.




















Primele au fost acele sule galbene puse pe mijlocul drumului, pentru a impiedica trecerea pe contrasens. Interesant, dar ineficient. Desi s-a demonstrat peste tot ca aceste sule nu stau ridicate mai mult de 3 luni nici cu viagra, ele se monteaza in continuare.

Apoi au aparut acele decupaje de plastic/cauciuc care formeaza un fel de tarc la trecerile de pietoni. Ma gandesc ca pentru orbi. Pai ce facem, vrem sa mai scapam de pensionari si asistati social si ii ajutam pe orbi sa nu-i calce masina?

Ultima gogomanie, semnalizarea din timp a trecerilor de pietoni pentru cei care nu stiu zona si merg si cu capul in pamant. Niste covorase pe care scrie "Traverseaza pe la trecere", avem semnul de "trecere de pietoni" si o sagetica care indica unde e trecerea. Puse cam la 30 de m asa de treceri, de unde teoretic, daca esti in stare sa mergi singur pe strada, ar trebui sa vezi trecerea si cu ochiul liber.

Sunt tare curios cam cati banuti sunt aruncati pe aceste porcarii, cine ia spaga, cine ia contractele... Ca tot ne plangem ca nu sunt bani, nu?

1 comment:

  1. "Cozile" Clanurilor din Parlament sunt formate si din Fetite imbracate prea provocator cu pantaloni mulati si decolteuri mari ETC. - cine nu crede sa mai mediteze sau va primi explicatii amanuntite la momentul potrivit ... asa ca de acum aveti INFORMATII DESTULE ...

    ReplyDelete