Saturday, July 17, 2010

Mr. Fair(y)ness

Domnul Iancu von Timisoara, cunoscut si ca domnul Corectitudine dupa nenumaratele reclamatii si contestatii depuse pe la comitzii impotriva adversarilor, se pare ca are probleme cu legea. Ma rog, gurile rele spun ca nu este prima data.


Mai exact, clubul din Timisoara are probleme grave cu fiscul. Conform prosport, Administraţia Financiară a blocat conturile echipei pentru o datorie de un milion de euro. Conducerea de pe Bega aştepta ieri o rectificare a deciziei, însă aceasta nu a mai venit, iar o complicaţie a situaţiei va duce la neprezentarea lui Poli pentru partidele din preliminariile UEL.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Poli este decis să conteste hotărârea luată de Fisc, dar, dacă nu va reuşi să obţină rapid deblocarea conturilor, echipa se va destrăma! Următorul pas ar fi punerea proprietăţilor sub sechestru, iar jucătorii ar putea fi valorificaţi pe piaţa transferurilor pentru acoperirea datoriei clubului. "După tot ce s-a întâmplat, pot să pună sechestru pe club", a confirmat Iancu.

Am o sugestie pentru domnul Corectitudine. Vazusem eu mai de mult un zan plinut si simpatic la Banca Transilvania. Sa vorbeasca cu el, poate....

No comments:

Post a Comment