Thursday, September 16, 2010

Circul de stat

Acest guvern ofera un circ permanent. Ieri partidul aflat la guvernare s-a zbatut pentru o noua lege a pensiilor, iar un parlamentar PDL-ist ne-a linistit spunand ca pana in 2050 se rezolva si treaba asta (evident, datorita legii noi). Si totusi, desi e jale mare la ministerul asta al muncii, bani pentru apropiati se gasesc.

Saptamana trecuta s-a alocat aproape jumatate de milion de euro pentru o campanie a ministerului muncii, "Anul European pentru combaterea saraciei şi excluziunii sociale - 2010". Adica nu avem bani de pensii, dar combatem saracia prin publicitate. Fericitii castigatori ai licitatiei (daca o fi fost una), sunt cei de la firma Media One, specializati in colaborari cu statul.

Ministerul Muncii a publicat marti 7 septembrie anuntul de atribuire cu numărul 90660, al contractului de 1,798,858 lei (aproximativ 430,000 euro). Sunt firme maricele care nu-si mai permit in 2010 un asemenea buget de publicitate. Statul insa, se pare ca isi permite tot felul de acrobatii financiare. Normal, asa-i in circ.

No comments:

Post a Comment