Friday, January 13, 2012

Misticism si magie

Azi e vineri 13 si e nasol, cica. Sper sa nu-mi pice netul sau sa mi se arda beculetele de la tastatura dupa ce scriu asta.

Un cotidian care se respecta, cum e libertatea, nu putea sa ne lase in ignoranta noastra, asa ca inca de la ora 00.00 a fost publicat un articol de avertizare privind pericolele unei zile de vineri, 13. Printre altele aflam ca "daca numele tau e format din 13 litere ai Norocul Diavolului. Multi criminali in serie au nume de 13 litere: Jack The Ripper, Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Theodore Bundy sau Albert de Salvo". Desi e trecut de miezul noptii, primul comentator, Mitus, remarca imediat ca si numele presedintelui nostru, Traian Basescu, are tot 13 litere. Mai sa fie!

Tot la ceas de noapte putem vedea pe antena 3 ca o vrajitoare, Vanessa, va afla in zilele urmatoare daca va fi sau nu eliberata. Sper sa nu-i dea azi verdictul ca sigur are ghinion si ramane la puscarie. In alta ordine de idei, din atatea clarvazatoare nu s-a gasit una sa-i zica si ei daca iese sau nu, sa nu mai stea in tensiune? Oricum, nu-mi fac probleme, daca nu o elibereaza astia sigur face un hocus pocus si decoleaza pe un aspirator, ceva, din arest. Nu stiu cu ce au inlocuit vrajitoarele astea moderne matura. Deci daca nu o elibereaza, alohomora, anapneo si apoi un flying charm.

Ma duc sa ma culc, incerc sa ma trezesc pe 14.

1 comment: