Tuesday, May 31, 2011

Eutanasierea potailor, blocata in bufferul parlamentului

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan s-a blocat astazi in bufferul parlamentului.


Parlamentarii aveau ocazia sa faca astazi ceva memorabil, dar se pare ca s-au speriat de acest lucru. Nu stiu daca i-au speriat minoritatile, ong-urile "iubitoare de animale" care se tem ca raman cu mai putine fonduri de tocat aiurea sau babele sclerozate din Bucuresti.

Cert este insa ca legea nu a trecut inca. Probabil ca daca nici nu va trece, pana la urma se va extinde ce s-a intamplat la Deva, pentru ca eu nu cred ca o convietuire normala cu maidanezii mai poate exista. In ciuda iubitorilor de animale care n-ar adopta insa 2-3 exemplare pe care sa le tina in case, in ciuda babelor nebune care le dau de mancare in inconstienta lor, in ciuda ong-urilor pe care le doare in fund si de animale si de oameni, singurul lor of fiind banii. As vrea sa-i vad pe-astia cum ar reactiona daca i-ar alerga cainii noaptea de 2-3 ori, daca ar fi muscati, daca copilul lor ar iesi seara sa se plimbe cu bicicleta si s-ar intoarce muscat de un caine.

Pentru ca asta este realitatea cruda. Nu te mai poti plimba linistit pe nicaieri, mai ales noaptea, pentru ca peste tot sunt haite de caini din ce in ce mai agresivi. Nu stiu de cand a ajuns maidanezul animalul sacru in Romania, nu stiu de ce in 20 de ani guvernantii s-au temut sa ia masuri din cauza unui procent scazut de sclerozati, dar daca statul nu va face nimic, prevad ca fenomenul Deva se va extinde. Si cred ca e mult mai periculos.

La sfarsit, o poza pe care am gasit-o aici si care reprezinta foarte bine fenomenul.

No comments:

Post a Comment